Om Livio

Liviogruppen er Nordens førende koncern inden for fertilitet og har i mange år arbejdet succesfuldt med donationer. Udover at være den mest erfarne private virksomhed inden for donation i Norden, er vi også den første private æg- og sædbank. Vi supporterer Livios ni fertilitetsklinikker  og findes i Sverige, Norge og på Island, hvor vi rekrutterer donorer og også undersøger og behandler ufrivillig infertilitet.

Mona Bungum, Med Dr, som er en af ​​Nordens ypperste eksperter på området, er administrerende direktør for Livio Egg and Sperm Bank. Bestyrelsen består af Mona Bungum, Håkan Wramsby, Med Dr, og Henrik Hernander, CEO i Livio AB. Livio Egg and Sperm Bank er ejet af Livio AB. Allabolag.se har yderligere information om Livio Egg og Sperm Bank.

Livio Egg og Sperm Banks donorer er nøje udvalgt via dybdegående samtaler og grundige helbredsundersøgelser for at sikre, at de opfylder alle krav.

Det er af stor betydning for os, at du som donor føler dig velkommen i trygge rammer og mærker at du hos os, er i fokus. Vores klinikker er centralt  i Umeå, Falun, Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Livio Egg and Sperm Banks største fokus er sikkerhed og kvalitet. Alle vores klinikker og laboratorier er ISO-9001 certificerede og godkendte i forhold til vævsloven.

Har du spørgsmål, er du hjertelig velkommen til at maile os her eller kontakte os på telefonnummer +46 76-941 74 00  på hverdage mellem 09:00 og 17:00.